През уикенда на 31 март и 1 април край бреговете

...
През уикенда на 31 март и 1 април край бреговете
Коментари Харесай

Откриват рафтинг сезона в Кресненското дефиле с двудневен екстремен фестивал

През уикенда на 31 март и 1 април край крайбрежията на река Струма ще се организира " Outdoor & White Water Fest ", с който ще бъде обещано публично началото на рафтинг и каяк сезона в Кресненското дефиле.

След като близо 800 индивида посетиха първото издание на събитието предходната година, през 2018 година се чака фестивалът със свободен достъп да посрещне над 1200 индивида с атрактивна целодневна стратегия, съчетаваща разнородни спортни интензивности измежду природата (рафтинг, колела, катерене, хвърчене с парапланер, пейнтбол), музика онлайн, диджей празненство и прожекции на тематични филми.

Посетителите ще могат да се включат в полемики на настоящи тематики от света на рисковите спортове и планината, да станат част от презентации на локални поминъци и традиции и, несъмнено, да се отдадат на пълностоен отдих измежду величествената хубост на Кресненското дефиле.

Едни от специфичните посетители на фестивала ще бъдат известният планинар Боян Петров и представители на локалните общински управляващи, които ще насочат към публиката значими послания за ориста на българската природа и смисъла на локалния туризъм за развиването на района.

Уютен палатков лагер ще подслони феновете на къмпингуването, които желаят изцяло да се потопят в атмосферата на планината, като в същото време не остават надалеч от фестивалното празненство въодушевление на музикалната сцена. Предпочитащите удобствата на дома пък ще могат да изберат да нощуват в къщи за посетители в непосредствена непосредственост в Симитли, Кресна и района.

Повече информация ще намерите на формалната страница на " Outdoor & White Water Fest " във Facebook.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР