През уикенда мотоциклетистът Андреа Яноне и приятелката му – аржентинската

...
През уикенда мотоциклетистът Андреа Яноне и приятелката му – аржентинската
Коментари Харесай

Цигара забърка скандал между звездна двойка и роден пилот

През уикенда мотоциклетистът Андреа Яноне и приятелката му – аржентинската манекенка и телевизионна водеща Белен Родригес – излетяха с частен полет от Ибиса към Ираклион, само че не съумяха да стигнат крайната си дестинация в точния момент.

Причината бе спешно кацане на самолета в Калабрия поради запалена цигара от страна на Белен. Звездната двойка обаче отхвърли да е палила цигара на борда, а вместо това признаха, че са употребявали само електронни цигари, с цел да не се задейства алармената система на борда.

Според италианското издание Corriere della Sera първи водач на самолета пък се оказва българинът Деян Тончев, а самолетът е възложен от записания в София транспортьор "Топ Джетс ". Наемането на самолета дружно с водача се прави от италианската частна компания Jet Smarter, чийто представител Браян Беличини излезе с публично мнение по въпроса. Той се разграничава от позицията на родния ни водач и се извинява за неудобството и терзанията на двойката.

Според Яноне и приятелката му водачът се е заключил в кабината си и не им е дал информация за какво каца прибързано. Двамата решили, че става въпрос за похищение на самолета и са безапелационни, че казусът ще стигне до съд. Пред Corriere della Sera Белен добавя, че неведнъж са пробвали да приказват с водача, откакто са почнали да се отклоняват от маршрута си, само че той е отказал да комуникира с тях. Мотоциклетистът пък споделя, че макар риска, който поема с високите скорости на две гуми, в никакъв случай не се е чувствал толкоз изплашен.

Белен е известна като много буйна пушачка и казусът провокира задълбочени разногласия в обществените мрежи дали е права или не. Все още няма информация какви ще бъдат възможните следствие за водача Деян Тончев, като е допустимо и неговото уволняване, счита Яноне.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР