През уикенда Мария Илиева обра овациите за страхотната си форма.

...
През уикенда Мария Илиева обра овациите за страхотната си форма.
Коментари Харесай

С инжекции ли се стопи Мария Илиева?

През уикенда Мария Илиева обра овациите за страхотната си форма. Поп певицата сподели ново и мощно вталено тяло. Феновете на смуглата изпълнителка я засипаха с похвали за слабата й фигура, видя „ Уикенд ”. От последните й фрагменти в обществените мрежи се вижда, че тя тежи съвсем колкото Натали Трифонова.
 

Част от колежките на младата майка се запитаха дали и тя не се е вталила с по този начин модерните сега препарати за надзор на диабета, които се инжектират в корема. Терапията се организира под здравно наблюдаване в границите на три месеца и се боде по една инжекция на седмица. Четири дози костват 200 лв., тъй че действително отслабването е по джоба на заможната певица. Мария е свалила към 20 кила от осанката си или най-малко по този начин наподобява на фотоси. Предполага се, че най-вероятно гласовитата изпълнителка е употребила лекарството „ Оземпик ” (познато и като семаглутид) за лекуване на диабет, с цел да реализира такава визия.

Въпросният медикамент се изписва с протокол, показан пред Здравната каса, на лица с диабет вид 2 – по една инжекция на седмица. Представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Протоколът, с който се позволява лекарството да е гратис, се издава въз основата на документи, издадена от ендокринолога, който е сложил диагнозата на пациента. Със същото лекарство се стопиха певиците Галена, Деси Слава, Андреа, Мила Михова и Симона Загорова. Явно препаратът е най-модерен измежду изпълнителките, които са подготвени да платят с цената на здравето си, само че да се вталят, тъй като е известно, че инжекциите са извънредно нездравословни.

Някои от почитателите на дуетната половинка на Графа подозират, че е допустимо тя да отслабва с фотошоп и действително да не е толкоз стройна. „ Вече всички се обработват до степен на неразпознаваемост. Възможно е да не наподобява по този начин онлайн, само че ще разберем от есента, когато ще стартира „ Гласът на България “ и ще се види действителното й тяло, макар че към този момент и в малките екрани употребяват филтри, които разкрасяват и вталяват “ – разясняват чудещи се на новата секси фигура на Мария Илиева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР