През уикенда Капитолийският хълм беше разтърсен от разпространението на недвусмислен

...
През уикенда Капитолийският хълм беше разтърсен от разпространението на недвусмислен
Коментари Харесай

Порнографско видео между мъже разтърси Конгреса на САЩ

През уикенда Капитолийският рид беше разтресен от разпространяването на категоричен видеозапис на двама мъже, които вършат секс в зала за чуване на Конгреса.

Осемсекундният нецензурен клип, оповестен за пръв път на 16 декември от десния медиен уеб страница Daily Caller, е изминал от частен колективен чат за гей мъже в политиката. В отчета, в който не се показват имената на участниците и се замъглява едно лице, което се появява във видеото, се твърди, че един от участниците е чиновник на Конгреса, а ситуацията се дефинира като стая 216 в офис постройката на Сената " Харт ", заяви списание „ Тайм “.

Консервативното английско издание The Spectator заяви часове по-рано, че неназован чиновник на сенатор Бен Кардин е споделил обществено серия от неприлични фотоси и видеоклипове, на които взе участие в полови дейности в " по този начин наречените свещени зали на Конгреса ". Описанието на една от фотосите в частност наподобява на видеото, споделено по-късно от Daily Caller.

Новината незабавно набра известност в консервативните медии, съобщи БГНЕС. Въпреки че детайлностите остават нищожни, американските медии идентифицираха служителя като Ейдън Мейз-Церопски, законодателен асистент на Кардин.

В изказване офисът на Кардин съобщи: " Ейдън Мейз-Церопски към този момент не е чиновник на Сената на Съединени американски щати. Няма да имаме повече мнения по този кадрови въпрос. "



Мейз-Церопски, за който се счита, че е на 24 години, разгласява изказване в LinkedIn: " Това беше сложен миг за мен, защото бях нападнат поради половата ми ориентировка, с цел да се преследва избран политически разказ. Въпреки че някои от дейностите ми в предишното демонстрираха неприятна преценка, аз обичам работата си и в никакъв случай не бих показал пренебрежение към работното си място. Всички опити дейностите ми да бъдат характеризирани по различен метод са измислени и ще проуча какви правни благоприятни условия имам по тези въпроси. "

Отстраненият конгресмен Джордж Сантос реагира на изказването на Мейз-Церопски, като разгласява в Х: " Да правиш секс в държавна постройка на Съединените щати и да го снимаш е повода да бъдеш нападнат от медиите. Това, че си гей и правиш гей секс, НИКОГО не интересува... ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР