През уикенда 73-годишният певец сподели някои от най-добрите си техники

...
През уикенда 73-годишният певец сподели някои от най-добрите си техники
Коментари Харесай

Лайънъл Ричи сподели най-добрите си техники за борба със стареенето

През уикенда 73-годишният артист показа някои от най-хубавите си техники за битка със стареенето с " Daily Mail ", като се пошегува, че в никакъв случай не би лежащ под ножа, тъй като " всичко може да се обърка ". Вместо това Ричи се концентрира върху " водата, съня и потта ", както и не яде " прекалено много алено месо ".

" Знам, че е в действителност скучно. Сексът също работи и е потребен за сърцето ", добави паметният артист, който има връзка повече от 10 години с 33-годишния модел Лиза Париджи. Уточнението идва, откакто потребителите в обществените мрежи се концентрираха повече върху външния му тип, в сравнение с върху представянето му на коронацията на крал Чарлз III в събота.

 
Снимка: Getty Images
 

" Лайънъл Ричи в действителност е развалил лицето си....Защо тези хора си предизвикват това? Никога не наподобяват по-млади, а просто наподобяват необичайно ", гласеше един от мненията.

" Какво, по дяволите, е направил пластичният му хирург? ", пък се чудят почитателите му в Туитър. " Тренира или опитва с нови неща? Надявам се, че Лайънъл Ричи не е платил за ново лице. "

Ричи, който е непосредствен другар с краля на Англия, дава отговор с възприятие за комизъм на нападките. Той споделя, че даже с Чарлз III се майтапят за младежкия му външен тип.

" Той споделя: Как изглеждаш по този метод, а аз наподобявам по този метод? ", а аз му давам отговор: " Ела в Холивуд и мога да ти оказа помощ ", споделя Лайънъл пред Военновъздушни сили. Въпреки реакциите на някои фенове, кралското семейство наподобява хареса осъществяването на Ричи - изключително принц Джордж и принцеса Шарлот. Кралските особи бяха видяни да танцуват и да размахват британски флагове, до момента в който си тананикаха " All Night Long " дружно с родителите си Кейт Мидълтън и принц Уилям. Освен Ричи, в състава на концерта участваха още Кейти Пери, Никол Шерцингер, Андреа Бочели и Take That.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР