През цялата нощ продължи разследването на убийството на 17-годишния ром

...
През цялата нощ продължи разследването на убийството на 17-годишния ром
Коментари Харесай

Разследват убийството на момчето край Монтана

През цялата нощ продължи следствието на убийството на 17-годишния ром Гошко Г., станало към 13 часа през вчерашния ден в гориста околност край Монтана, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

На мястото са направени още огледи, не престават балистичните експертизи за определяне на оръжието, с което е стреляно, текат и разпитите на арестувания през вчерашния ден 38-годишен мъж от Монтана. Към момента не може да се каже сигурно дали той е хипотетичният палач, само че работата по казусът продължава.

Засега няма разпореждане на прокурор, с което полицейското задържане да бъде удължено с повече от 24 часа и в случай че такова не бъде издадено, то той би трябвало да бъде освободен в следобедните часове през днешния ден, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Младежът беше погубен към 13 часа през вчерашния ден в местността "Пъстренеца " край Монтана. По думите на дядо му, който бил с него по време на убийството и с две каруци събирали трева, стрелецът им бил прочут и различен път ги е заплашвал с ликвидиране и разпра, тъй като събират трева и дърва в неговия парцел край града. Вчера вечерта и през нощта на мястото на убийството и в ромския квартал на Монтана - "Огоста ", се бяха събрали родственици и другари на Гошко, които желаеха обективна присъда за килъра на момчето. В квартала имаше засилено наличие на жандармерия от поделението в Монтана и от Плевен, прецизираха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Задържаният през вчерашния ден мъж от Монтана е престъпно проявен и има условна присъда за владеене на опиати. В колата му е открит газов револвер, само че не е ясно дали с него е създаден съдбовният за младото момче изстрел. Той беше открит в гората, близо до мястото на убийството, при претършуване със следови кучета малко по-късно.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, прецизираха от полицейската дирекция в Монтана.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР