През целия месец септември информационни брошури за безопасността и ефективността

...
През целия месец септември информационни брошури за безопасността и ефективността
Коментари Харесай

БЧК, Топлофикация и МЗ с кампания в полза на COVID ваксинацията |

През целия месец септември осведомителни брошури за сигурността и успеваемостта на имунизациите против COVID-19 ще бъдат популяризирани измежду клиентите на топлофикационните сдружения в техните клонове, оповестиха от здравното министерство.

Акцията е част от осведомителната акция, която Министерството на здравеопазването организира взаимно с Българския червен кръст. Информационни материали ще бъдат раздавани в градовете Плевен, Русе, Бургас, Сливен, Велико Търново, Враца, Габрово и Перник.

Чрез партньорството си Министерството на здравеопазването, БЧК и Асоциацията на топлофикационните сдружения в България си слагат за цел да дават достоверна информация, поднесена на понятен език, по отношение на изгодите от имунизацията против COVID-19, което може да промени настройките и недоверието в обществото и да увеличи интереса към имунизациите, пишат от Министерство на здравеопазването.

Доброволци на БЧК към този момент разпространяваха осведомителни брошури в Перник, Пловдив, Варна, Бургас, както и на територията на Русенска област в градовете Две могили, Ценово, Бяла и Русе.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР