През целия месец декември екипи на Български спортен тотализатор раздават

...
През целия месец декември екипи на Български спортен тотализатор раздават
Коментари Харесай

Спорт тото доведе късмета в различни градове в цяла България

През целия месец декември екипи на Български състезателен тотализатор раздават шансове и топъл чай на разнообразни местоположения в цялата страна. Всеки може да опита своя, като се възползва от опцията да подаде запълнен фиш в някоя от числовите игри на Спорт Тото. „ По Коледа стават чудеса, споделя народът, и се надяваме да донесем наслада и шанс на всички, които са съпричастни и обичат Спорт Тото, “ споделят от държавния тотализатор. „ Надяваме се в тази самодейност да срещнем нашия 94-и, а за какво не и 95-и тото милионер! “

Залозите се одобряват в най-близкия тото пункт, както и онлайн на www.toto.bg. А присъединяване онлайн е все по-бързо и налично. Регистрацията лишава няколко минути еднократно, а депозирането на средства в потребителската сметка, както и тегленето на облагите може да се прави от и към дебитна или кредитна карта.

Късметът на Спорт Тото ще бъде до 22 декември в град София, Перник, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Нова Загора, Казанлък, Бургас, Поморие, Айтос, Варна, Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Русе, Благоевград, Дупница, Плевен, Ловеч, Враца и други. Всеки, който избере да стане част от тази национална акция на Български състезателен тотализатор за приветстване на шанса, ще се зареди с доста празнично въодушевление, облаги на мига от моментните лотарийни игри на тотализатора и доста други специфични изненади. Една от тях са Лъчо и Тото от група Скандау, които се причислиха към СПОРТ ТОТО, с цел да раздават късметлийски подписи на своите фенове и връчват чекове на печелившите.

Общата сума на джакпотите в игрите на Български състезателен тотализатор за четвъртък ще доближи 6 470 000 лв.. Джакпотът в играта „ Тото 2 - 6 от 49 “, който чака да бъде извоюван от 94-ия тото милионер, е на стойност 2 940 000 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР