През тези три години имаше едноличен модел на управление чрез

...
През тези три години имаше едноличен модел на управление чрез
Коментари Харесай

Борисов: Всяка една от партиите може още утре да разруши правителството

През тези три години имаше едноличен модел на ръководство посредством служебните държавни управления. Един човек назначаваше премиера, един човек назначаваше службите, един човек назначаваше министрите, един човек – всичко. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Сливен.

Борисов съобщи, че водачът на „ Да, България “ Христо Иванов не приказва за това.

„ Много незадълбочено в един миг споделя служебното държавно управление има дефекти. Но с мен се заяжда, че министър председателят не е цар. Премиерът не е цар, аз не съм се родил цар. Народът ме е избутал през всичките тези години с големи болшинства “, акцентира Борисов и напомни, че по време на акцията не са споделили нито една дума срещу Демократична България.

Според Борисов още преди приемането на бюджета могат да се защитят правилата на Европейската национална партия, на постоянните финанси.

„ Разбирам компликацията на Христо Иванов, тъй като той е в публична коалиция с Политическа партия, явявали са се дружно на тези избори Той не може да се разграничи от тях все още. Абсолютно прав е, че всяка една от партиите може още на следващия ден да унищожи държавното управление “, съобщи Борисов и добави, че пет пъти не е могло да се сформира устойчиво държавно управление и са изхарчени милиарди, с цел да организираме избори.

„ Нещо, въпреки и паянтово, съществува “, акцентира водачът на ГЕРБ.

Той избори част от триумфите на кабинета „ Денков-Габриел “. „ Във военната сфера направихме нещо, което предходното държавно управление на Кирил Петков даже не можеше да си намерения поради съдружните сътрудници. А в този момент подписите на Петков, Борисов, Иванов, Пеевски стоят на първите четири места. Ние като партия дружно с всички тези можем да приказваме, че сме създали модернизацията на българската войска. Подмяната на съветските самолети с Ф-16 – цяла ескадрила, половината платена от нас. Страйкъри, радари, летища “, сподели Борисов.

„ Благодарение на това, че ние сме в тази паянтова сглобка има взето решение за два нови нуклеарни блока. Ако не беше ГЕРБ, това нямаше да го има “, безапелационен бе водачът на ГЕРБ. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР