През тази седмица се състоя световната премиера на новия четвърти

...
През тази седмица се състоя световната премиера на новия четвърти
Коментари Харесай

Bullet For My Valentine на Sofia Rocks 2013

През тази седмица се състоя международната премиера на новия четвърти студиен албум на метълкор бандата Bullet For My Valentine (BFMV) „ Temper Temper ”. Албум, който ще имаме шанса да чуем и онлайн, защото групата е част от афиша на идното издание на фестивала Sofia Rocks 2013, който ще се състои на 26 юли на националния стадион „ Васил Левски ” в столицата.

Първите два сингъла от албума “Riot ” и едноименният ‘Temper Temper’, получиха най-високата оценка от изданията Kerrang! и Metal Hammer, и радио BBC. В ревюто си Kerrang! написа: „ " Temper Temper " на Bullet For My Valentine е новата метъл класика – смазваща и хипнотизираща. Ако целият албум е на това равнище, ще станем станем очевидци на новия черен албум за хеви метъл музиката, а Bullet For My Valentine ще станат новите господари на жанра през 21 век ”.

До момента британската метълкор тайфа има над 2.6 милиона продадени копия от албумите си и повече от 3.2 милиона сингъла.

Bullet For My Valentine са свирили на една сцена с групи като Metallica, Guns n Roses и Iron Maiden, а почитателите им са измежду най-лоялната аудитория на актуалната метъл сцена. Групата има забележителна онлайн почитател база с над 6.5 милиона другари във фейсбук. Общият брой на гледанията на формалните видеоклипове на групата във VEVO/YouTube доближава цифрата от 150 милиона!

През пролетта на 2013 година, групата потегля на турне в Съединени американски щати в поддръжка на идния албум - " Temper Temper ".

Bullet For My Valentine са:
Матю Тък (вокали, китара)
Майкъл Паджет (китара, вокали)
Джейсън Джеймс (бас, вокали)
Майкъл Томас (барабани)

Temper Temper - наличие:
01. Breaking Point
02. Truth Hurts
03. Temper Temper
04. Pow
05. Dirty Little Secret
06. Leech
07. Dead To The World
08. Riot
09. Saints n Sinners
10. Tears Don’t Fall (Part 2)
11. Livin Life (On The Edge of A Knife)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР