През тази седмица се появи ново видео към Gord. Това,

...
През тази седмица се появи ново видео към Gord. Това,
Коментари Харесай

Излезе ново видео към Gord

През тази седмица се появи ново видео към Gord. Това, което е забавно за играта е, че е дело на Covenant, без значение студио, образувано от някогашни чиновници на CD Projekt RED и 11 bit Studio, основателите на This War of Mine и Frostpunk.

Gord е стратегическо дарк фентъзи премеждие, мощно повлияно от славянския фолклор и просвета. В играта управлявате Племето на зората, горди и смели бойци, които се впускат в едно рисково пътешестване в непознати за тях земи. Вашата задача ще е да защитавате своите съплеменници, като изградите поселище, укрепите го и се грижите за благоденствието им.

Играта ще ви предложи голям брой задачи и инцидентни срещи и борби, митологични същества, антични секрети и смъртоносни врагове. В хода на играта ще получите опцията да отключвате голям брой инкарнации, които ще идват със своите преимущества, като специфични благоприятни условия, вълшебства, нападателни и защитни проклятия. И когато изиграете главната акция, получавате опцията да създадете своя лична посредством процедурно генерирани равнища. Може да си изберете ваша лична цел, приятели, с които да стартирате играта, размер на равнищата, брой на ресурсите, вид на враговете и даже климатични условия.

Едно от преимуществата на Gord е интеграцията система за душевно положение, сходно на тази в Darkest Dungeon. Тя следи умственото положение на вашите близки и в случай че не се грижите за това, ситуацията за вас ще е зле.

Gord излиза това лято в Steam, за PlayStation 5 и Xbox Series X|S.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР