През тази седмица са установени близо 300 нарушения, при които

...
През тази седмица са установени близо 300 нарушения, при които
Коментари Харесай

Само за седмица: 300 нарушения в лепенето на предизборни материали в София

През тази седмица са открити близо 300 нарушавания, при които са открити рекламни предизборни материали, заяви пред Радио София началникът на бранш „ Контрол на рекламата “ в Столичния инспекторат Иво Пенев.
Столичната община е определила към 200 места за за идните избори, напомня БНР. Сред тях са нормалните афишни колони, табла, огради на общински парцели и други. Най доста от тях са в регионите „ Панчарево “, Кремиковци “, „ Овча купел “, „ Нови Искър “.
 Спаси София пита Фандъкова: Защо при милиони загуба нищо не се трансформира в Столичния инспекторат? " Спаси София " пита Фандъкова: Защо при милиони загуба нищо не се трансформира в Столичния инспекторат?
" През 2017 година приходите на Столичния инспектоарт са под 500 000 лева, а 335 инспектори са налагали приблизително по 1 санкция на всеки три дни...
Най-много измежду нарушаванията – повече от 100, са случаите на листовки и стикери на нерегламентирани места в регион „ Връбница “, в това число и кв. „ Надежда “ – в метростанции, по осветителни стълбове, електрически табла, даже на стените на клуб на партия конкурент.
и в регионите „ Изгрев “, „ Младост “, „ Овча купел “.
От Столичния инспекторат към този момент за изпратили 12 писма до районните изборни комисии с над 20 констативни протокола, добави Пенев.
Санкции от 1000 до 5000 лв. ще има, в случай че политическите сили сами не смъкват пропагандните си материали, в това число и билбордовете, до 7 дни след края на изборния развой.
 Масово глобяват хора без маски по магазините в София Масово глобяват хора без маски по магазините в София
Продължават всеобщите санкции за неносенето на маски в София. Eкипи на Столичния инспекторат потеглиха на акция и инспекции за спазването на...
След последните избори са наложени санкции за над 10 000 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР