“През тази кампания направихме най-доброто, което можем. Разпределихме се по

...
“През тази кампания направихме най-доброто, което можем. Разпределихме се по
Коментари Харесай

Н. Събев: Ще продължим нашата борба за модерна и развита България

“През тази акция направихме най-хубавото, което можем. Разпределихме се по райони и дадохме опция на русенци да ни задават въпроси, а ние да им отговорим ”. Това сподели при закриването на предизборната акция на коалиция от партии " Продължаваме промяната " в Русе лидерът на листата Николай Събев. Той изрази своята увереност, че водената от него листа ще събере огромна поддръжка в Русенския изборен регион.

“Свършихме доста работа в Русе. Не знам какво ще се случи в страната, само че знам едно- че без значение дали ще успеем да образуваме държавно управление ще продължим нашата битка за това да имаме една съвременна и добре развита страна ” сподели още Събев. Той изрази вяра, че обединението ще получи нужната поддръжка с цел да образува държавно управление, което да преведе страната през тежката зима, която следва.

На въпрос на Дарик дали изпитва ревнивост за това, че в този момент служебното държавно управление издава акт 16 на интерконекторната газова връзка с Гърция, а шефът на Булгаргаз Деница Златева допусна, че цената на синьото гориво може да падне с 30% от идващия месец, Събев съобщи следното:

“По-скоро изпитвам стеснение, когато сме създали нещо по-късно да бъде развалено и като се върнем отначало да го градим. Изпитвам наслада от това, че някой е траял работата ни и българите ще имат по на ниска цена газ ”

Чуйте повече в звуковия файл.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР