- През тази година се очаква Силвър Стар да представи

...
- През тази година се очаква Силвър Стар да представи
Коментари Харесай

Електрическите автомобили на Mercedes-Benz - вече в пет града у нас

- През тази година се чака Силвър Стар да показа на българския пазар още 4 коли от EQ гамата

Електрическите коли на Mercedes-Benz към този момент могат да бъдат закупени от дилърствата на генералния дистрибутор на марката Силвър Стар освен в София, само че и във Варна, Пловдив и Бургас, както и от Евро Старс, Русе. Собствените представителства на Силвър Стар в трите града, както и частният дистрибутор в Русе, сполучливо минаха процеса по сертификация за продажба и сервиз на електрически леки и лекотоварни коли на Mercedes-Benz.

През тази година се чака Силвър Стар да показа на българския пазар още 4 коли от EQ гамата на Mercedes-Benz. През пролетта на 2022 година ще дойде фамилният 7-местен SUV EQB, а в края на годината - високопроходимата версия на електрическия флагман EQS SUV, както и първият премиум автомобил в сегмента на дребните ванове EQT. А високотехнологичната лимузина EQE с пробег от над 600 км ще зарадва почитателите на Mercedes-Benz у нас при започване на лятото. До в този момент клиентите на Силвър Стар в България имаха опция да се срещнат с 4 модела от EQ гамата - електрическия ван EQV, пионера в електрическите SUV на марката EQC, компактния EQA, както и първата напълно електрическа първокласна лимузина - EQS. На пазара от предходната година се предлага и надеждният асистент в градската дистрибуция eSprinter.

„ Смятам, че всеки, който избира да си купи EQ автомобил в този момент, прави вярна стъпка освен за своето, само че и за бъдещото на идните генерации. Постигането на устойчивото развиване и въглеродно неутрално на следващия ден е задача, която ние в Силвър Стар следваме праволинейно, като осигуряваме на българските си клиенти достъп до технологии от бъдещето и разпространяваме артикули от най-голям клас, в които е вложена цялата инженерна мощност на Mercedes-Benz ”, споделя Ролф-Юрген Заерле, основен изпълнителен шеф на компанията.

В унисон с световната тактика на Mercedes-Benz, генералният дистрибутор на марката за България Силвър Стар ще вкара на нашия пазар до 2025 година електрифицирани и изцяло електрически коли във всеки сегмент - от компактните седани и SUV модели, през първокласните бизнес лимузини до камиони, ванове и високопроходимите версии на ток като G-class – EQG, и GLS – EQS SUV и EQS Maybach.

Групата Силвър Стар е формален представител на немския тръст Mercedes-Benz AG за България за марките Mercedes-Benz и smart, на Daimler Trucks AG за марките Mercedes-Benz, Unimog и FUSO и на EvoBus за Mercedes-Benz и Setra. Компанията предлага целия набор от услуги за бизнес и крайни клиенти, включително продажба и следпродажбено обслужване на нови и използвани леки, лекотоварни и товарни коли и рейсове, както и продажби на аварийни елементи. Дилърските центрове на Силвър Стар се намират в София, Пловдив, Варна, Бургас и Евро Старс в Русе.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР