През сцената на Драматичния театър в Пловдив за две седмици

...
През сцената на Драматичния театър в Пловдив за две седмици
Коментари Харесай

Многобройна публика се наслади на фестивала „Сцена на кръстопът“

През сцената на Драматичния спектакъл в Пловдив за две седмици минаха над 200 актьори от 18 театъра и представления от 4 страни. Това се случи в границите на фестивала „ Сцена на кръстопът “, където над 6000 фенове приветстваха представленията, показани от трупи от цяла България и чужбина.

Новото за българската театрална сцена заглавие „ Руски мармалад. Post Chekhov” получи своята премиера пред аудитория и откри фестивала. Откриващото събитие, с изключение на наситено със мощно актьорско наличие, мина и под знака на марката KABILE, един от сътрудниците на фестивала. От виното се наливаше на всички гости преди премиерната режисура и на коктейла след нея, а от KABILE приготвиха и специфичен подарък – бутилка вино за всички артисти на сцената, като комплимент за безспорния им гений.

Виното KABILE беше част от цветния сценичен живот през цялата му двуседмична дълготрайност. Така публиката съумя да се допре до усета на новата марка вино на „ Вила Ямбол “, а от избата разясняват поддръжката си по този начин: „ Създадохме виното KABILE като притежател на изконното ни културно завещание. Бяхме сигурни, че хилядолетните обичаи на траките във винопроизводството би трябвало да се запазят и продължат, и то в същия район и плодороден тероар, който те са обитавали. По същия метод поддържаме културни инициативи от разнообразни сфери на живота, които обогатяват вътрешния ни свят. Такова събитие е интернационалният сценичен фестивал „ Сцена на кръстопът “, който ние надълбоко ценим и поздравяваме за дългогодишното усърдие “.

„ Благодаря ви за вниманието, благодаря и на моя нашенец инж. Димитър Георгиев за специфичното отношение и цветята “, сподели Георги Мамалев след спектакъла „ Мнимият болен “ на Народен спектакъл „ Иван Вазов “, с който бе закрит фестивалът „ Сцена на кръстопът “. Големият български артист отпразнува 65-годишнината си с публиката на най-големия есенен сценичен конгрес у нас и не пропусна да показа, че Пловдив е доста специфичен за него.

След заслужения реверанс на публиката към един от обичаните български артисти, на сцената излязоха шефът на Пловдивския трагичен спектакъл Кръстю Кръстев и заместник-кметът с сектор „ Култура и туризъм “ инж. Александър Държиков. Двамата закриха 21-ото издание на „ Сцена на кръстопът “ с заричане феновете да получат още повече спектакъл следващата година.

„ Благодарим на публиката за интереса, благодарим на Община Пловдив и Министерство на културата за финансовото рамо и на великодушната поддръжка на меценатите”. Очакваме ви следващата година отново “, сподели Кръстю Кръстев. Инж. Държиков добави: „ Всичко хубаво има своя край. Пловдив бе театрална столица на България тези две седмици. Благодарим на публиката, спонсорите и на чудесните артисти, които гледахме “.

Повече за KABILE

KABILE е най-новата марка в портфолиото на „ Вила Ямбол “ – маза с дълготраен опит и завещание, датиращо още от 1924 година В KABILE е събрано потвърдено качество от обичайно винарски район и опита на специалисти, които от години развиват и отглеждат над 10 000 дка лозови масиви. Регионът на Ямбол е извънредно удобен от позиция на климатични условия и тип на почвата, ето за какво е повече от подобаващ за развъждане на лозови насаждения и рандеман на висококачествено грозде.

В момента KABILE се предлага в 5 сортови разновидности – KABILE Шардоне, KABILE Шардоне и Совиньон Блан, KABILE Розе, KABILE Мавруд и Каберне Совиньон и KABILE Мерло и Каберне Совиньон. С динамичното развиване на марката, през месец октомври потребителите ще могат да опитат и новия вид KABILE Сира.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР