През следващото денонощие времето ще бъде предимно облачно, на много

...
През следващото денонощие времето ще бъде предимно облачно, на много
Коментари Харесай

През следващото денонощие ще продължи да превалява сняг

През идващото денонощие времето ще бъде най-вече облачно, на доста места с превалявания от слаб сняг. През деня валежите в Западна България ще спрат, а тук-там и облачността ще се раздра и намалее. Ще продължи да духа до сдържан северозападен, в Източна България мощен северен вятър. Остават изискванията за виелици и навявания. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред минус 9° и минус 4°, а оптималните - сред минус 4°и 1°. В София минимална - към минус 8°, оптималната - минус 3° - минус 4°. Това заяви за  Агенция " Фокус "  дежурният синоптик Христо Христов от  Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

По Черноморието ще бъде облачно с валежи от сняг. Ще духа мощен северен вятър и ще има виелици. Максимални температури: сред 0° и 2°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

В планините ще бъде най-вече облачно с валежи от сняг. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към минус 8°, на 2000 метра - към минус 15°.

Атмосферното налягане още ще се покачва и ще бъде доста по-високо от междинното за месеца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР