През следващото денонощие през България ще премине студен атмосферен фронт,

...
През следващото денонощие през България ще премине студен атмосферен фронт,
Коментари Харесай

Вятър носи студ

През идващото денонощие през България ще премине леден атмосферен фронт, съобщи Българска телеграфна агенция.

Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен вятър от север-северозапад и с него температурите доста ще се намалят. Ще бъде облачно и тук-там в планинските и източните региони на страната ще превали сняг. Минималните температури ще са най-вече сред минус 2 и 3 градуса, малко по-ниски - в котловините, предпазени от вятър. Дневните температури сензитивно ще се намалят, ще са сред 1 и 6 градуса, а в композиция със мощния вятър чувството ще е за по-студено време.

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е по-високо от междинното за месеца.

В планините няма да е уместно за туризъм. Ще духа мощен до плевел вятър от север. Ще бъде облачно и с превалявания от сняг. В композиция със мощния вятър ще има условия за формиране на преспи и навявания. Температурите ще се намалят и оптималната на 1200 метра ще е към минус 3 градуса, на 2000 метра - към минус 9 градуса.

Над Черноморието ще бъде облачно и прохладно, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 2 и 6 градуса. Температурата на морската вода е към 10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР