През следващите три дни ще бъде облачно, с валежи от

...
През следващите три дни ще бъде облачно, с валежи от
Коментари Харесай

Следващите три дни - облачно, с валежи от дъжд, температурите ще се понижат с 4-5 градуса

През идващите три дни ще бъде облачно, с превалявания от дъжд, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. Вятърът ще се ориентира от североизток, ще бъде до сдържан и с него ще проникне релативно леден въздух; температурите ще се намалят с 4-5 градуса.

Във вторник има нараснала възможност тук-там преваляванията да са обилни по количество, а в сряда и четвъртък ще са на по-малко места и по-слаби.

В планините над 1500-1600 м ще вали сняг.

В петък и събота над североизточната половина от страната ще има обилни разкъсвания и понижения на облачността до най-вече слънчево време. Над югозападната ще има повече облачност, тук-там и слаби превалявания.

В неделя и над Югозападна България вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще отслабне, през почивните дни ще придобие южна съставния елемент. Сутрин ще бъде относително по-студено, с минимални температури към нулата. Максималните в петък ще са най-ниски, в множеството места сред 5° и 10°, в събота ще стартира стопляне, което ще продължи и през идващите дни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР