През следващите няколко години Русия може да атакува европейските държави,

...
През следващите няколко години Русия може да атакува европейските държави,
Коментари Харесай

Доналд Туск: Европа ще бъде подложена на директна руска атака през следващите няколко години

През идващите няколко години Русия може да нападна европейските страни, предизвести министър-председателят на Полша Доналд Туск.

" Никой не може да се съмнява, че от стратегическа позиция Европа е обект на съветска експанзия и това ще се случи, когато преимуществото на Русия във военния потенциал стане явно “, цитира думите му изданието.

‼️ “Europe may be exposed to Russia`s attack in a few years. ”
“Europe as a whole must be stronger militarily than Russia. ”
- said Polish Prime Minister Donald Tusk during a press conference.

I haven`t seen any mention of these and Tusk’s other statements regarding the potential…
— Natalka (@NatalkaKyiv)

Премиерът на Полша разгласи, че дружно с първия посланик на Варшава Радослав Сикорски е подготвил послание към НАТО във връзка масираните съветски удари против Украйна от 29 декември и случая с навлизането на ракета на територията на страната.

" Заедно с министъра на външните работи Радослав Сикорски подготвихме такава самодейност, апел да се вземат поради потребностите на европейската оръжейна промишленост. Не единствено в името на допустима бърза поддръжка за Украйна. Не на последно място, тъй като съвсем цялата съветска стопанска система мина към военновременна система за превъоръжаване и, несъмнено, Европа изостава тук. Ще желаеме да активизираме и използваме всички налични дипломатически средства и увещание, с цел да накараме целия Европейски Съюз да разбере, че без коренно засилени военни ограничения ще останем надалеч обратно, което значи едно: Европа ще бъде подложена на директна съветска офанзива през идващите няколко години “, предизвести Туск.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР