През следващите дни в Западна и Централна България предстоят повече

...
През следващите дни в Западна и Централна България предстоят повече
Коментари Харесай

Какво време ни очаква до края на февруари

През идващите дни в Западна и Централна България предстоят повече слънчеви часове. В Източните региони - до сдържан вятър, облачно време, на обособени места - със слаби превалявания от дъжд.

Подобна е прогнозата и за събота. В неделя - утихване напразно в Източна България. Тогава от Запад се задава нарастване на облачността. Минималните температури ще са към нулата, а оптималните - сред 9 и 14 градуса.

През множеството дни от идната седмица ще има забележителна облачност, на обособени места - със слаби валежи от дъжд, а в планините - от сняг.

Прогнозата е за най-вече слаб вятър.

В понеделник - от Север, а във вторник и сряда - от Североизток. Тогава температурите ще са релативно по-високи, а през идващите дни изгледите са постепенно да се намаляват.

Към 22-23 февруари вероятността за превалявания е по-малка. Прогнозата е и за по-значителни разкъсвания на облачността. Температурите ще се покачат още веднъж и минималните в по-голямата част от страната ще са позитивни, а оптималните - над 10 градуса.

През последните дни от месеца облачността ще е по-често забележителна. Остава с нараснала възможност за превалявания и температури над климатичните правила.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР