През следващата година началните и средните училища в Сеул ще

...
През следващата година началните и средните училища в Сеул ще
Коментари Харесай

Роботи ще учат деца на английски език в Южна Корея

През идната година началните и междинните учебни заведения в Сеул ще стартират да употребяват " роботи-преподаватели ", които да оказват помощ на учениците да усвоят британски език, оповестява Korea Times.

Иновацията е оповестена от Управлението на образованието на сеулския метрополитен като част от усилване на образованието по британски език в държавните учебни заведения.

Роботите, създадени взаимно с частна компания, ще бъдат доставени в пет учебни заведения в столицата за тестово стартиране през март идната година.

Изкуствен разсъдък, сходен на роботите-сервитьори в заведенията за хранене, ще може да води очи в очи диалози на британски с учениците, действайки като асистент на учителя и демонстрирайки всекидневен британски тъкмо като на притежател на езика.

Роботите също по този начин ще оферират самостоятелно образование, в това число промяна на произношението на всеки възпитаник.

Ако тестванията са сполучливи, Управлението на образованието възнамерява да разшири потреблението на роботите-преподаватели.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР