Той не само следи сърдечната честота и анализира качеството на

...
Той не само следи сърдечната честота и анализира качеството на
Коментари Харесай

Умният пръстен на Samsung може да измерва „жизнената сила“ на човек

Той освен следи сърдечната периодичност и проучва качеството на съня, само че също по този начин предлага на потребителите неповторима опция да получат „ показател на жизнеспособност “, който прави оценка тяхната физическа и психическа подготвеност за идния ден.

През януари тази година този образован пръстен беше тематика на конференция, на която бяха оповестени смарт телефоните Samsung Galaxy S24, S24+ и S24 Ultra. Сега Samsung го демонстрира на Световния мобилен конгрес (MWC) в Барселона. В извънредно изявление за CNBC вицепрезидентът на компанията Хон Пак, който управлява здравното поделение на Samsung Electronics, показа детайлности за новия артикул.

„ Galaxy Ring, оборудван с чувствителни датчици, ще може да регистрира пулс, дишане, количество придвижвания по време на сън и времето, належащо на човек да заспи “, сподели Парк.

„ Това устройство ще даде на потребителите визия за тяхната физическа и психическа подготвеност, позволявайки им да преценяват какъв брой продуктивни могат да бъдат. “

В гонене на нововъведения Samsung също по този начин интензивно създава неинвазивен мониторинг на кръвната захар и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР