През септември миналата година агенти на Министерството на националната сигурност

...
През септември миналата година агенти на Министерството на националната сигурност
Коментари Харесай

Скандал! Американски агенти правели секс с предполагаеми жертви на секс трафик

През септември предходната година сътрудници на Министерството на националната сигурност (DHS) оповестиха на конференция, че са разрушили интернационална мрежа от противозаконни салони за разтривки в Аризона, в които имигрантки от Азия са държани в полово иго.

Това, което не са съобщили тогава обаче е, че двама от техните лични сътрудници са платили за секс с хипотетичните жертви.

Като част от следствието на противозаконните салони за масаж, двамата сътрудници са имали полови дейности с хипотетичните жертви минимум 10 пъти, сочи следствието на DHS и на локалната полиция, написа bg-voice.com, базирайки се на Today’s News-Herald.

„ За да разрешат случая на жертви, насилвани да вършат секс, офицерите решили да вършат секс с тях “, установи пред The Daily Beast Брад Райдаут, юрист на една от дамите, задържани за пране на пари в салоните. „ Изглежда дейностите им нямат граници “, добавя той.

Властите оповестиха, че следствието на трафикантите почнало през 2016 година, когато местата полиция получила сигнал за необикновена активност в някои от масажните салони в Лейк Хавасу Сити и Булхед Сити в Аризона.

През април 2018 проверяващите открили, че някои от работещите в салоните евентуално са жертви на трафик на хора. Тогава те се обърнаха към DHS за помощ по случая.

Няколко седмици по-късно като част от следствието, наречено „ Операция Азиатско допиране “, двама сътрудници под прикритие били изпратени да посетят масажните студия. В рапортите по следствието сътрудниците разказват по какъв начин масажистките си показвали гърдите, а цената за това била сред 40 до 120 $.

Двамата, посочени единствено като „ Артуро “ и Серджио “, се върнали във всеки от проверяваните салони минимум още четири пъти, а визитите им били последвани от изводи, че някои от масажистките имали дребни гърди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР