През септември излезе новата книга на Лейл Лоундз - Как

...
През септември излезе новата книга на Лейл Лоундз - Как
Коментари Харесай

Как да общуваме на работното място

През септември излезе новата книга на Лейл Лоундз - „ Как да поддържаме връзка на работното място “. В нея авторката на бестселърите „ Изкуството на общуването “ и „ Изкуството да водим диалог “ предлага изпитани препоръки за сполучлива делова връзка.
Лейл Лоундз е интернационално приет престиж в региона на връзката и междуличностните връзки. Наричат я американския Гуру на общуването. Тя образова управителните фрагменти на водещи компании от класацията на списание „ Форчън 500 ” и техните чиновници да поддържат връзка по-ефективно. Лейл живее в Ню Йорк, само че изнася беседи в редица градове в Съединени американски щати и организира семинари за Американския Корпус на мира, непознати държавни управления и могъщи корпорации. Авторка е на 9 книги, преведени на повече от 20 езика. Има редица изявления в голям брой национални и интернационалните вестници и списания: Тайм Мегазин, Уолстрийт Джърнъл, Ню Йорк Таймс, Чикаго Трибюн, Сайколъджи Тъдей, Космополитън и други
В своите книги Лейл Лоундз предлага голям брой ефикасни техники по какъв начин да подобрим общуването си. Тъй като е научно потвърдено, че 85% от триумфа в живота ни се дължи на умеенето ни да поддържаме връзка, да овладеем това изкуство е от жизненоважно значение.
Самата Лейл е била извънредно срамежливо дете. За да се избави от мъчителната си стеснителност, тя почнала да следи по какъв начин се държат известните възпитаници в учебно заведение и въобще по какъв начин поддържат връзка съумелите хора във всички поприща на живота. Докато растяла, проучвала най-различни техники за другарство: на преуспели търговци - да продадат стоките си; на изявени оратори - да убедят слушателите си; на харизматични свещеници - да привлекат нови вярващи; на влюбени - да завоюват сърцата на обичаните си; на известни реализатори – да се превъплътят в функциите си; на секссимволи – да прелъстяват; на топмениджъри – да печелят играта. Открила, че всички те употребяват избрани техники, с цел да реализиран задачите си. Била запленена да открие тайните им, довели ги до триумфа, а търсенето й се оказало плодотворно и безпределно: непрестанно водело до нови и нови смайващи открития.
Тайните за пълноценно другарство, или така наречен „ хитринки ”, плод на многогодишното проучване на Лейл Лоундз, ни демонстрират по какъв начин да откриваме положителни връзки с близките и да печелим благосклонностите им. Това са практични и изпитани техники, поднесени с доста възприятие за комизъм, които могат да подобрят живота ни, като ни научат по какъв начин да се представяме в най-хубавата си светлина.
Ако спадате към преобладаващия % хора, вие не харесвате работата си и по-точно – не харесвате работната си среда. Може би това се дължи на сериозния ви или прекомерно контролиращ началник, или пък на недисциплинираните ви подчинени. Възможно е и сътрудниците ви да са интриганти и подмазвачи или пък заядливи клиенти да ви докарват до полуда. Каквато и да е повода, неприятната вест е, че не можете да влияете на държанието на другите. Добрата вест е, че в случай че измененията метода си към близките, ще повлияете на отношението им към вас и работата ви ще е по-приятна и продуктивна.
Уважавана специалистка по отзивчиви умения и бестселърова авторка, Лейл Лоундз показва 72 изпитани техники по какъв начин да поддържаме връзка в работна среда, с цел да избегнем неразбирателствата и да реализираме задачите си по-лесно. От наръчника ще научите изпитани препоръки, да вземем за пример:
• как да вдъхвате почит в непосредствено и онлайн общуване;
• как да разчитате невербалните сигнали на околните;
• как да изразявате противоречие, без да си създавате врагове;
• как да постъпите, когато сте (не)справедливо обвинени;
• как да презентирате концепциите си безапелационно и по какъв начин да обезоръжите критиците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР