През септември Джейн Фонда разкри, че е диагностицирана с неходжкинов

...
През септември Джейн Фонда разкри, че е диагностицирана с неходжкинов
Коментари Харесай

Влошава ли се състоянието на Джейн Фонда

През септември Джейн Фонда разкри, че е диагностицирана с неходжкинов лимфом, който изисква лекуване посредством химиотерапия.

За болестта се знае, че съставлява рак на лимфната система, при който белите кръвни кафези предизвикват тумори в цялото тяло. Сред методите за лекуване на заболяването са химиотерапия, лъчева терапия, лекарствена терапия, трансплантация на костен мозък и имунотерапия.

Първоначално Джейн Фонда показа, че се оправя сносно с лекуването и химиотерапията ѝ ще продължи половин година. Ето обаче че това време към момента даже не е минало и актрисата разкрива изненадващи вести за здравословното си положение. А точно - то не се утежнява, а в противен случай - за благополучие се усъвършенства.

Добрата вест тя споделя с пост в Instagram профила си. " Миналата седмица онкологът ми сподели, че ракът ми е в ремисия и мога да приключа химиотерапията. Чувствам се толкоз благословена, толкоз щастлива. Благодаря на всички ви, които се молихте и изпращахте положителни мисли. Убедена съм, че това е помогнало за положителните вести ", написа Джейн Фонда.

Тя разяснява също, че типа рак, от който страда, е лечим и това я кара да се усеща късметлийка. Освен това споделя благодарността си за здравната си застраховка и " достъпа до най-хубавите лекари и лекувания " - нещо, което е непостижимо за огромна част от хората в Съединени американски щати.

Въпреки не напълно укрепналото си здраве Джейн Фонда продължава интензивно да води климатичния си активизъм и даже да участва на събития. В обява в блога си тя споделя, че неотдавна даже е участвала на протест, където е изнасяла речи пред Алианса на демокрацията, написа USA Today.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР