През седмицата, през уикендите и по време на празниците, кемперът

...
През седмицата, през уикендите и по време на празниците, кемперът
Коментари Харесай

Globevan е първият градски кемпер на Dethleff

През седмицата, през уикендите и по време на празниците, кемперът е транспортно средство за всички типове мобилно развлечение през свободното време. Тези многофункционални транспортни средства имат и доста съвременна в последно време подкатегория наречена градски кемпер, предлагаща също благоприятни условия за спане и изскачащ покрив. Това е причмината и компанията Dethleffs да показа първия си подобен артикул напролет на 2022 година с име Globevan.

Машината е основана на Ford Transit Custom с мотор 96 кВт/130 к.с. Тя ще се предлага в две версии при стартирането на пазара през април 2022 година - базовият Camp One (от 49 999 евро) за клиенти, които са чуствителни към цената, и Globevan Camp Two (от 52 999 евро) за тези, които желаят повече комфорт, на първо място при шофиране. И двата модела Globevan оферират четири кревати и до шест места.

С обща дължина от малко под пет метра, новодошлият на пазара се характеризира с „ динамично, сходно на кола преживяване при шофиране, комфорт при шофиране с невисок звук и отлична маневреност и изясненост “, съгласно Dethleffs. Налице са помощник за безвредно прекъсване, подкрепяне за спешно прекъсване, помощник за тръгване по надолнище и помощник за задържане на траекторията при непряк вятър като стандарт на борда. Други забавни характерности са електрическо отопление на предното стъкло, камера за заден ход, теглич за ремарке и обширна аудио система DAB+.

Комфортните въртящи се седалки за лидера и пасажера начело са част от общоприетото съоръжение, както и алуминиевите анкерни релси в пода за настаняване на плъзгащата се задна седалка/спалната скамейка. Новоразработената многофункционална маса може да се употребява както на закрито, по този начин и навън и може да се прибира в държач на страничната стена.

Подвижните кутии по стената зад шофьорската седалка обезпечават места за предпазване и сядане. Постоянно инсталиран непряк долап в задната част побира газовата кутия, резервоара за вода и издърпващата се газова печка. В задния завършек на шкафа има щепсел, към който може да се свърже общоприетият външен душ, когато вратата на багажника е отворена.

Когато употребявате спомагателната възглавница, изпод има зона за спане, която е необятна 1,40 метра и дълга повече от два метра. Леглото в спалния покрив е малко по-малко с ширината си от 1,25 метра и дължина 2,00 метра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР