През седмицата обичаната българска актриса Мартина Вачкова отпразнува своя рожден

...
През седмицата обичаната българска актриса Мартина Вачкова отпразнува своя рожден
Коментари Харесай

Една актриса на 61 г.! Равносметката на Марта Вачкова: За мъжете, приятелите и мъдростта

През седмицата обичаната българска актриса Мартина Вачкова отпразнува своя рожден ден. И защото тя в никакъв случай не е крила годините си, с мъдрост погледна обратно, с цел да покаже на какво са я научили нейните 61 години.

Виж още: Лятото преди 10-ия сезон! Как прекарват ваканцията си обичаните артисти от " Откраднат живот "

" Много са моите уроци през тези 61 години. Но най-вече не научих да дяволувам с мъжете, да ги хваля, аз съм си право куме в очи ", споделя тя пред " България през днешния ден ". 

Виж още: Гала разкри дребната си загадка за съвършена кожа на лицето

" Не се научих на тези женски хитрини и в случай че това ми е била задачата в живота, не съм я изпълнила. Трябва да съм нахалница, да лавирам, само че не става. Нито в службата съм по този начин, нито в персоналния живот. Мъжко-женски връзки не ги разбирам. Всичко, в което има игра в живота, не го разбирам. Не споделям, че всяка жена би трябвало да е друга от мен, просто аз не можах да се трансформира за толкоз години ", счита Марта.

Виж още: Джиджи Хадид, Кендъл Дженър, Жизел... по какъв начин са изглеждали супермоделите като деца?

" Подиграват ми се другари, тъй като си мятам разделно боклука и ми споделят, че след това го смесвали на едно място. Аз обаче моята работа да си свърша, пък другите да си правят тяхната. Така го разбирам този живот. Да не гледаш в канчето на другите, себе си да гледаш - твоят двор и душа да са чисти ", безапелационна е Вачкова. Що се отнася до подарък, тя няма потребност от нищо материално. " Радвам се на неща, дадени от сърце, не е нужно да са скъпи ", споделя Вачкова.

Виж още: Едно семейство за образец: лятната отмора на Бербатов, жена му и децата

Нейната най-голяма горделивост е щерка ѝ Рада. " Детето ми има извънредно мощен темперамент, обрана и рационална. Има безпогрешна преценка и даже ми дава положителни препоръки. Вслушвам се най-много в нея, тъй като постоянно се оказва права ", смее се Вачкова.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР