През седмицата Манчестър Сити и Тотнъм сътвориха невероятен голов трилър,

...
През седмицата Манчестър Сити и Тотнъм сътвориха невероятен голов трилър,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Сити мъсти на Тотнъм, вкара ранен гол

През седмицата Манчестър Сити и Тотнъм сътвориха необикновен голов трилър, отзвукът от който не стопира и до през днешния ден, а сигурно ще провокира куп мнения и за в бъдеще. И единствено три дни по-късно тези противници още веднъж са един против различен и сцената на конфликта им още веднъж е "Етихад ".

Този дуел можете да наблюдавате непосредствено в ефира на DIEMA SPORT 2 , а можете да го гледате онлайн и на платформата PLAY DIEMA XTRA . За вас ще следим в детайли случвщото се в него и на GONG.BG в този материал.

Резултатът все още е 1:0 за домакините. Още в 5-та минута Фил Фодън се разписа с глава след подаване от Серхио Агуеро, при което беше оставен самичък против голлинията и щеше да скъса мрежата след плонжа си.

И откакто "шпорите " убиха фантазиите на "гражданите " за исторически куадрупъл, в този момент огромният въпрос е дали ще сложат кръст и на упоритостите им за втора поредна купа на Англия. Тъй като Ливърпул е с много лека стратегия до края на сезона, изходът на борбата за купата сигурно ще бъде решен след отговора на въпроса дали Сити ще сбърка някъде в оставащите си пет мача.

Първото извънредно тежко затруднение е точно бойкият противник от Северен Лондон, който има и свои цели за гонене. След срутва във формата през март Тотнъм внезапно от претендент за купата се трансформира даже в нерешителен кандидат и за място в Топ 4, тъй че няма право на неточности на "Етихад ".

Двамата мениджъри вършат доста промени в съставите си. Босът на Сити Хосеп Гуардиола изненадва с включването в стартовия състав на Фил Фодън, както и на Олександър Зинченко, който беше контузен до през вчерашния ден. Джон Стоунс също е в стартовия състав.

Доста по-смели промени е направил сътрудника му Маурисио Почетино. Титуляр на вратата ще е резервата Пауло Гацанига, като капитанът Юго Лорис даже не е в групата. Хуан Фойт, Бен Дейвис, Дейвинсон Санчес и Ерик Дайър също са титуляри, в случай, че не започнаха като такива в мача през седмицата. В групата е нападателят Винсент Янсен, за който това не се беше случвало този сезон.

Ето и съставите на двата тима:

Манчестър Сити: Едерсон, Кайл Уокър, Джон Стоунс, Аймерик Лапорт, Олександър Зинченко, Илкай Гюндоган, Кевин де Брюин, Фил Фодън, Бернардо Силва, Рахийм Стърлинг, Серхио Агуеро;

Резерви: Ариянет Мурич, Лерой Сане, Давид Силва, Фернандиньо, Рияд Марез, Николас Отаменди, Габриел Жезус;

Тотнъм: Пауло Гацанига, Хуан Фойт, Тоби Алдервейрелд, Дейвинсон Санчес, Ян Вертонген, Бен Дейвис, Ерик Дайър, Кристиан Ериксен, Деле Али, Лукас Моура, Хьон Мин Сон;

Резерви: Мишел Ворм, Дани Роуз, Кайл Уокър-Питърс, Виктор Уанияма, Винсент Янсен, Фернандо Йоренте, Оливър Скип.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР