През ранната сутрин на петъчния ден в Приморско служители на

...
През ранната сутрин на петъчния ден в Приморско служители на
Коментари Харесай

Конфискуваха 6 автомобила на пияни и дрогирани водачи

През ранната заран на петъчния ден в Приморско чиновници на полицията спрели за инспекция лек автомобил " БМВ ", ръководен от 23-годишна жена от Севлиево. След тест с дрегер излиза наяве, че същата карала след приложимост на алкохол с централизация - 1.27 промила.

През същия ден, единствено че в Черноморец, лек автомобил " Мерцедес Е 320 ", който е бил ръководен от 31-годишен мъж от Раднево, е спрян за инспекция от органите на реда. Установено е, че мъжът е карал след приложимост на канабис. Водачът отказал да даде кръвна проба и урина за химичен разбор. Друг 42-годишен мъж от Велинград е хванат до входа на к-г " Златна рибка " също да кара след приложимост на канабис. И той отказал да даде кръв и урина за химичен разбор. Заради приложимост на кокаин пък е арестуван 23-годишен мъж в Слънчев бряг. В хода на инспекцията наавтомобила му са открити и конфискувани две свивки с кокаин.

В съботния ден в Приморско е открит още един случай на шофиране в нетрезво положение. 23-годишен бургазлия се е качил зад кормилото след приложимост освен на алкохол, само че и на бензодиазепини. С бензодиазепини в кръвта е задържана и 28-годишна бургазлийка. Всички водачи са арестувани за период до 24 часа, а колите им - конфискувани.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР