През прозореца на вашата стая веднъж долита синя птица и

...
През прозореца на вашата стая веднъж долита синя птица и
Коментари Харесай

Тестът със синята птица показва как се справяте с трудностите в живота

През прозореца на вашата стая един път долита синя птица и попада в клопката на всички движимости и предмети. Нещо ви притегля в нея и вие решавате да я оставите при себе си.

Колкото и необичайно да звучи, на идващия ден птицата е сменила цвета си - към този момент е жълта! Тази невероятна птица сменя цвета си всяка нощ - на сутринта на третия ден тя е яркочервена, а на четвъртия ден става безусловно черна.

Какъв цвят ще има птицата, когато се събуждате на петия ден?

Изберете един от отговорите:

• Птицата не трансформира повече цвета си и си остава черна.

• Птицата си връща своя първичен цвят и става синя.

• Птицата става бяла.

• Птицата става златна.  


Снимка: Nuwat Phansuwan / Shutterstock

Птицата, която влиза през прозореца на вашата стая, е като че ли знак на шанса, само че ненадейно тя сменя цвета си, заставяйки ви да се безпокоите за това, че щастието ще бъде малко. Вашата реакция на тази обстановка демонстрира по какъв начин реагирате на компликациите и на неопределеността в действителния живот.

• Черна птица Онези, които са споделили, че птицата остава черна, гледат на живота песимистично. Склонни ли сте да допускате, че щом един път обстановката се е влошила, тя в никакъв случай още веднъж няма да се възстановява? Може би, е належащо да мислите в посока: в случай че всичко е толкоз неприятно, то по-лошо към този момент не може да бъде. Помнете, че няма дъжд, който не стопира, и няма нощ, след която да не настъпи утро.

• Синя птица Онези, които са споделили, че птицата е станала още веднъж синя, са практични оптимисти. Вие вярвате в това, че животът е комбинация от хубаво и неприятно и че не си коства човек да се бори с тази действителност. Вие приемате неприятностите умерено и позволявате на нещата да вървят по реда си без ненужно безпокойствие и стрес. Този взор върху живота ви разрешава наред да понасяте вълните от бедствия и да не им давате да ви отнесат.

• Бяла птица Онези, които са споделили, че птицата е станала бяла, под напън се държат умерено и уверено. Вие не губите време за безредици и колебливост, даже когато обстановката става спешна. Ако обстановката става прекомерно неприятна усещате, че е по-добре в точния момент да прекратите това неизгодно начинание и да потърсите различен път към своята цел, в сравнение с да затънете в никому ненужна тъга. Този метод значи, че всичко става по натурален път и както вие желаете.

• Златна птица Онези, които са споделили, че птицата е станала златна, могат да бъдат разказани с думата " смел ". Вие не знаете какво е напън. За Вас всяка рецесия е удобна опция. Могат да ви сравнят с Наполеон, който е споделил: " …Невъзможно - това не е френска дума ". Но бъдете деликатни, не давайте на своята безгранична убеденост да ви надвие. Границата сред безстрашието и безразсъдството е доста фина.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР