През пролетта много хора стартират тренировки и диети, с помощта

...
През пролетта много хора стартират тренировки и диети, с помощта
Коментари Харесай

Бързи храни, които ни помагат да отслабнем

През пролетта доста хора започват тренировки и диети, благодарение на които се цели влизане във форма след обездвижването през зимата. Обществото е оповестило цели групи храни като нездравословни, а това незабавно ги прави неразрешени за консумация, когато съблюдаваме диета. Всъщност се оказва, че част от оповестените за нездравословни храни са много по-полезни, в сравнение с сме си мислили.
Кои са нездравословните храни, които няма да ви навредят, а ще ускорят отслабването ви?
 7 правила за по-лесно намаляване 7 правила за по-лесно намаляване
Сваляне на 5 кг за 10 дни? Забравете за тези примамливи обещания. Който желае да отслабне за непрекъснато, би трябвало да следва елементарен и...
Хляб
Хлябът е постоянно отричан от редица диетолози като потребна храна. Препоръките към хората на диета нормално са да се спре изцяло потреблението на самун. Запознати прецизират, че потреблението на бял самун е в прорез с диетите. Пълнозърнестият и другите типове самун от различни брашна са потребни и спомагат за надзор на тежестта. Хлябът разполага със комплицирани въглехидрати, протеини и растителни мазнини, които форсират метаболизма.
Масло
Маслото е различен артикул, който хората отстраняват от менюто си, когато са на диета, с цел да могат сполучливо да отслабнат. Важни за организма мазнини се съдържат в пълномасленото масло. То понижава риска от струпване на мазнини и в случай че се употребява вярно, може да ви спомага за надзор на тежестта.
Яйца
 Ето по какъв начин да изчислите идеалното си тегло Ето по какъв начин да изчислите идеалното си тегло
Темата за идеалните женски и мъжки пропорции тревожи не едно и две генерации учени и просто фенове на естетичното. Няма човек в света...
Преди от уста на уста се носеше изказванието, че яйцата покачват равнищата на холестерола. Проучвания потвърдиха, че яйцата включват в себе си потребни мазнини, минерали и протеини. Метаболизмът се нуждае от тях, с цел да получи нужното му ускоряване и да спомага за изгаряне на повече калории. Важно е и с какво се комбинират яйцата.
Пълномаслено мляко
Диетите нормално изключват пълномаслените млечни артикули и млякото, защото се считат за нездравословни. Колкото и да е необикновено, става известно, че пълномасленото мляко оказва помощ за намаляване. То подтиква по-бързото разграждане на мазнините в цялото тяло. Полезните мазнини в диетата ще ви накарат да сте сити за по-дълго време, метаболизмът ви ще се форсира и ще бъдат изгорени повече калории.
Свинско месо
Както се отстранява пълномасленото мляко от менюто, това се случва и със свинското месо. То е оповестено за нездравословно, високо калорично, което предизвиква висок холестерол. Тези неща ги знаят даже и дребните деца, само че напоследък това се оказа погрешна информация. В едно ново изследване участниците, които са изяждали по 1 кг свинско месо за една седмица в продължение на 6 месеца, са се разделили със доста количество мазнини и са отслабнали, изключително в региона на корема. Учените настояват, че свинското месо е извънредно богат източник на желязо и протеини, а те са изключително потребни в процеса на отслабването.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР