през пролетта е отхвърлил възможността да се раздели с един

...
през пролетта е отхвърлил възможността да се раздели с един
Коментари Харесай

Ватцке: Отказахме оферта за Санчо от топ клуб, но това може да се промени

през пролетта е отхвърлил опцията да се раздели с един от най-нашумелите гении на своя отбор - Джейдън Санчо. Английският национал мина в немския отбор през лятото на 2017-а, а през предходната акция направи възторг с екипа на Борусия отблязвайки 13 попадения в 43 срещи.

Това притегли вниманието на някои от огромните клубове в Европа и му завоюва повиквателна за националния отбор. Санчо стартира вихрено и новата акция, откакто означи попадения за триумфа с 2:0 над Байерн Мюнхен във финала за Суперкупата на Германия. Името на крилото бе съществено свързвано най-много с Манчестър Юнайтед, а в този момент Ватцке удостовери спекулациите.

" A chief of one of the super clubs asked me if there was a chance but I told him straight away he should forget about it and he never contacted me again "
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) August 15, 2019
" Шеф в един от топ тимовете се свърза с мен напролет и ме попита дали има късмет за трансфер на Санчо. Директно му споделих, че може да не помни за това и повече не се е свързвал с мен. Той знаеше, че мисля това, което споделям ", съобщи шефът на Дортмунд, само че добави, че вбъдеше обстановката може да бъде преразгледана и преценявана на ново. " Няма доста играчи на тази възраст с подобен капацитет. Когато имаш подобен състезател би трябвало да преценяваш обстановката всяка година. За да съм почтен ще кажа, че всичко е допустимо. Ако един чужденец не е уверен в избран миг, че това е верния клуб, то тогава оставането му тук няма да има смисъл ", безапелационен е Ватцке.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР