През пролетта Диана Димитрова ще се нанесе в нова къща,

...
През пролетта Диана Димитрова ще се нанесе в нова къща,
Коментари Харесай

В разгара на скандала Диана Димитрова строи къща

През пролетта Диана Димитрова ще се нанесе в нова къща, която строи дружно с татко си. До цялостното преместване в новия дом остават още няколко детайла, които актрисата ще добави.

" Къщата е край София, благодарение на татко ми е строя. Предвидила съм същинско огромно ателие с доста високи тавани, тъй че да рисувам в действителност големи платна. Аз и татко ми се преоткрихме през последните години. Родителите ми са разведени, а мен ме отгледа починалата ми баба ", споделя Диана.

Актрисата споделя още, че откъм професионализъм е взела всички черти от татко си.

" Той е прецизен, претенциозен, захване ли се с нещо, го прави до дъно. Освен това схваща от всичко. Мечтаех да за бягство, за място където да вървя когато желая “, споделя Диана с неспокойствие за къщата си измежду природата.

В персонален проект актрисата към момента не е разкрила половинката си, само че желае да има огромно семейство. Преди време Димитрова призна за своя връзка до момента в който снима кино лентата " Бягство “. Във вихъра на историята с породеното принуждение на снимачната площадка, тя проговори и за друга връзка. Диана призна, че с мъжът нанесъл й побой преди пет години били освен това от сътрудници и другари, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР