През пролетта Даниел Петканов и Александра Богданска официално се разведоха.

...
През пролетта Даниел Петканов и Александра Богданска официално се разведоха.
Коментари Харесай

Даниел Петканов търси секс в сайтове за запознанства

През пролетта Даниел Петканов и Александра Богданска публично се разведоха. Хора от обкръжението на Лудия кореспондент издават, че той никак не си губел времето да страда по някогашната и незабавно се записал в прочут уебсайт за запознанства.

Не търсел съществени връзки обаче, а желал единствено да се забавлява. Семейният живот му омръзнал и не желаел отново да се задомява.

Говори се, че Петканов бил като отвързан след раздялата с Александра и прекарал не една или две през леглото си. Някои от въпросните дами към този момент са побързали да се похвалят за интимните си прекарвания с него. Едва ли обаче Даниел ще се покаже публично с друга жена. Поне към този момент той предпочитал да хойка и да се разнообразява с краткотрайни развлечения, написа " Уикенд ".

В светските среди настойчиво се шушука, че Богданска също има нов мъж в живота си. Манекенката показва доста по-висок стандарт след развода и това не остава неусетно от феновете й. Цяло лято хубавицата не слиза от яхтите, снима се с лъскави коли, в това число и с чисто ново „ Порше ”, и се хвали с дизайнерски облекла и аксесоари за хиляди левове. Наскоро отново се появи с голям букет цветя, само че не издаде кой е подателят на изненадата. Може би е същият, който през лятото й изпрати 1001 рози.

Хора от обкръжението на хубавицата издават, че от известно време тя поддържала близки връзки с хазартния бос Любомир Захаринов, който пък имаше връзка с фолк певицата Анелия. Богданска отмъкнала предприемача под носа на чалга дивата, въпреки че по думите й се срещали единствено като другари и сякаш не били любовници. Напълно допустимо е обаче точно той да е тайнственият й покровител.

 undefined

Красавицата от Благоевград доста страдаше по някогашния си брачен партньор, но очевидно е осъзнала, че няма смисъл да рони повече сълзи за него. Тя печели сносно от работата си на модел и инфлуенсър, само че в последно време демонстрира много по-лъскав метод на живот, в сравнение с преди развода. Всяка седмица си купува облекла, обувки и аксесоари от най-новите сбирки на първокласните марки за хиляди евро, а почитателите й се питат по какъв начин може да си разреши всички тези екстри.

Хубавото в тази ситуация е, че Петканов и Богданска не се намразиха и съумяха да запазят естествена връзка в името на 3-годишния им наследник Габриел. Това не е и първата им разлъка. Още преди да сключат брак те се изпокараха доста грозно поради невярност на Александра с богатия италианец Макс. Впоследствие обаче се оказа, че и Петканов е кръшкал неведнъж, за което той си призна в шоуто „ ВИП Брадър ”.

След сватбата сякаш и двамата зарязали тези осъществявания, само че тогава пък се появили други проблеми. Даниел почнал да се потиска, че жена му е станала по-успешна от него. В началото той бе по-известният от двамата, само че след присъединяване им в риалити формата обстановката се промени. Сега Богданска е една от най-известните родни инфлуенсърки и има половин милион почитатели в инстаграм. Лудия кореспондент също се оправя добре, само че не може да задмине някогашната си по известност.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР