„През прокълнати земи“ – сезон 3Б стартира от 4-ти май,

...
„През прокълнати земи“ – сезон 3Б стартира от 4-ти май,
Коментари Харесай

Гледаме маратон от хитови сериали по AMC през май - slava.bg

„ През прокълнати земи “ – сезон 3Б започва от 4-ти май, от 23.00 ч. В последната част на финалния трети сезон на „ През прокълнати земи “ има доста истории за описване. Създателите сложиха героите си в доста забавни обстановки, които им дават опция в този момент да обхванат по-дълбоко в облиците и в света на Прокълнатите земи. Постапокалиптичният свят в "През прокълнати земи " става все по-голям и по-голям. Залогът за всички герои става по-висок, а борбите - по-кървави и по-луди от всеки път.
Пътуването на Съни към Азра върви към своя край, а сагата се развива към връхната си точка – една епична борба, която ще постави завършек на всички борби. "През прокълнати земи " предлага на своите фенове един богат на митология принос към класическото хонгконгско екшън кино и филмите с бойни изкуства. Това е сериал с ретро-футуристична идея, който включва азиатски фюжън и стиймпънк, предлага комбинацията от източни бойни изкуства и динамичните футуристични детайли, остарели и типичен стилове, добре преплетени с футуристична технология. В функциите: Дениъл Ву, Ник Фрост, Емили Бийчъм, Арамис Найт, Орла Брейди, Али Йоанидис, Лорен Тусен, Шърман Огъстъс, Бабу Сисей, Ела-Рей Смит и Люис Тан. Трети сезон на сериала „ Хора “ потегля по AMC от 11-ти май, от 23.00 ч. В функциите ще гледаме актьорите Джема Чан, Катрин Пъркинсон, Том Гудман-Хил, Айвън Джеремайя. Сериалът показва един трогателен взор върху софтуерната еволюция и нейното влияние върху обществото. Актуален и съответстващ, сезон 3 се разпростира в мащаб, по-голям от досегашните. Действието се развива в една паралелна реалност и изследва това, което се случва, когато границите сред хората и машините се размиват.

Една година след първите проблясъци на съзнателността, мощно разредената и потискана популация на синтовете се бори да оцелее в свят, който ги ненавижда и се бои от тях. В разединената Англия синтовете и хората се мъчат да сключат един нелесен мир, само че, когато в обществото на синтовете стартират да се появяват пукнатини, очакванията за непоклатимост са сложени под опасност. На фона на политически безпорядък, етичните проблеми на пробуждането на новия тип изпъкват на напред във времето в един трогателен многопластов сюжет.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР