През последното денонощие на дежурния телефон в община Видин са

...
През последното денонощие на дежурния телефон в община Видин са
Коментари Харесай

Шест сигнала за неспазване на карантината от лица, завърнали се от чужбина във Видинско

През последното денонощие на дежурния телефон в община Видин са получени шест сигнала за неспазване на карантината от лица, завърнали се от чужбина. Четири от тях са от Видин, по един - от селата Гомотарци и Бяла Рада.

Със сигналите са осведомени Регионалната здравна ревизия и Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи, осведомят от общината.

Ремонтират изолатора за пациенти с ковид в Дупница

Със заповед на кмета Цветан Ценков се стопира активността на Общинския пазар, считано от на следващия ден, 19 март, до отпадане на нуждата. Решението е част от превантивните ограничения, които община Видин подхваща по отношение на битката против разпространяването на COVID-19 и в изискванията на оповестеното изключително състояние на територията на цялата страна за интервала от 13 март до 13 април 2020 година

За последните 24 часа няма открити пасажери с нараснала температура, идващи от София и Плевен с рейсове и влакове, откакто медицински служащи от община Видин започнаха инспекция с безконтактни термометри на всички идващи с публичен превоз, за предварителна защита.



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР