През последния месец Хайди Клум пътува по света - от

...
През последния месец Хайди Клум пътува по света - от
Коментари Харесай

Хайди Клум пристигна на о-в Капри за сватбата си

През последния месец Хайди Клум пътува по света - от Париж през Токио и Лос Анджелис до Неапол, а финалната ѝ спирка е о-в Капри. Тази последна дестинация е мястото, където ще бъде сватбата ѝ с рокера Том Каулиц.

Неотдавна топ моделът разкри, че скрито се е омъжила за годеника си на 22 февруари в Бевърли Хилс, само че планува гала на яхтата на техен другар през месец август.

"Тържеството няма да бъде огромно, ще участват единствено фамилиите и приятелите им ", издава източник на Page Six, като опровергава слуховете за дългия лист с посетители.

От последната обява на Клум в формалната ѝ Инстаграм страница, излиза наяве, че тя към този момент е пристигнала на острова. Тя показа своя фотография, на която театралничи на тераса с аспект към Тиренско море.

На фрагмента тя е облечена в бял гащеризон на марката Isabel Marant с тънки презрамки към врата, който е съчетала със сандали в същия цвят - идеално облекло за горещия италиански климат.

Косата ѝ се спуска свободно върху раменете, а с цел да приключи цялостната си визия Хайди е избрала огромни слънчеви очила, колие и небрежна плетена чанта. Но най-впечатляващият ѝ "аксесоар " е необятната ѝ усмивка, която разкрива щастието и трепета на бъдещата младоженка.

"Имам доста аргументи да се усмихвам... и да бъда признателна ", написа тя към изображението, което събра съвсем 90 хиляди лайкове в обществената мрежа.

Подготовката на събитието тече с цялостна мощ, като неотдавна 46-годишната русокоска показа своя фотография, на която хваща безоблачен тен единствено по прашки, а до нея стояха лист и телефон.

"Работя върху тена и сватбата ", гласеше посланието.

Клум и Каулиц се срещнаха на фотосите на риалити формата Germany`s Next Topmodel, като той ѝ предложи брак на 24 декември, тъкмо след 9-месечна връзка.

Германският топ модел има четири деца - 15-годишна щерка Хелън, 14-годишен наследник Хенри, 12-годишен наследник Йохан и 10-годишната Лу, които са от някогашния ѝ брачен партньор Сийл и някогашният сътрудник Флавио Бриаторе.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР