През последните три години видяхме ново поколение на трите най-популярни

...
През последните три години видяхме ново поколение на трите най-популярни
Коментари Харесай

Джиповете на Nissan минават на ток

През последните три години видяхме ново потомство на трите най-популярни кросоувъра на Nissan – Juke, Qashqai и X-Trail. Моделите ще останат настоящи на пазара още най-малко няколко години, само че при идващото им потомство ще забележим напълно електрически модели. Те ще разчитат на електромотори от ново потомство, които евентуално ще бъдат сходни на тези употребявани при Renault.

 „ Джиповете “ на Nissan минават на ток - 2

Новината не е изненадваща предвид на ограниченията, които европейските управляващи към този момент одобриха, а също по този начин не можем да кажем и че от Nissan не се приготвят за сходен преход предвид на технологиите, които бяха внедрени в кросоувърите. При дебюта на Qashqai видяхме новото потомство система e-Power, която на процедура трансформира колите в електрически автомобили с мотор, който се употребява само за генератор, без да има директна връзка с колелата.
 „ Джиповете “ на Nissan минават на ток - 3
Първият модел, който ще забележим ще бъде компактният Juke, последван от Qashqai, а финален ще дебютира и X-Trail. Вероятно и трите модела ще разчитат на платформата CMF, която се споделя от Renault. Nissan и Mitsubishi и към този момент дебютира при японската марка с дълго чакания електрически автомобил Ariya.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР