През последните шест избори за три години само коалицията Продължаваме

...
През последните шест избори за три години само коалицията Продължаваме
Коментари Харесай

Денков: През последните 3 години само ПП-ДБ успяхме да съставим редовни правителства и то 2 пъти

През последните шест избори за три години единствено обединението „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) успяхме да съставим постоянни държавни управления и то два пъти. Никоя друга политическа мощ не пое тази отговорност в актуалните сложни времена и за това в този момент плащаме висока политическа цена. Тези две държавни управления бяха сваляни след по-малко от година с дружните старания най-много н а ГЕРБ, Движение за права и свободи и " ИТН " (ИТН), не тъй като държавните управления работеха неприятно, сподели Николай Денков в декларация от името на ПП-ДБ.

Той акцентира, че всяко Народно заседание би трябвало да стартира с вяра, че ще бъде определено държавно управление, което ще работи в интерес на хората и бизнеса. Надежда, че събранието ще одобри закони, които ще бъдат от изгода на страната, добави Денков .

" За страдание с всеки идващ предварителен цикъл от избори тази вяра бързо избледнява. За това всяка политическа мощ, която смъкна постоянно държавно управление без да е подготвена да сформира ново такова, носи двойна и тройна политическа отговорност за ориста на България ", сподели той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР