През последните седмици тревогите около новия COVID-19 достигнаха нови пикове.

...
През последните седмици тревогите около новия COVID-19 достигнаха нови пикове.
Коментари Харесай

Джаред Лето разбра едва сега за пандемията с COVID-19

През последните седмици паниките към новия COVID-19 доближиха нови пикове. Оказва се обаче, че през цялото това време един човек даже не е подозирал за съществуването на новия вирус.

Вчера Джаред Лето разгласява пост в Twitter, че е завършил 12-дневната си безмълвна медитация в пустинята дружно със своето семейство и че схваща чак в този момент, че светът се е обърнал надолу с главата поради COVID-19, написа Vogue.

„ Бяхме изцяло изолирани. Без телефон, без да поддържаме връзка и така нататък Нямахме концепция какво се случва отвън помещението – написа Лето, който и преди се е забърквал в странни обстановки. Преди време да вземем за пример той знесе копие на личната си глава на Met Ball. 48-годишният артист е признавал, че е отгледан от хипита, така че фактът, че международните вести са го подминали в интервал, в който той се е опитвал да реализира вътрешен мир, не е изключително неочакван.

Само си представете Лето по какъв начин стои безгласен в пустинята, може би в косата му са вплетени маргаритки, може би носи туника, която се вее свободно от вятъра. Тревогите ви към ковид със понамаляха, нали?

На фона на всичко, протичащо се през днешния ден, всички ние имаме от малко комизъм. Благодарим ти, Лето, че ни го даде.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР