През последните седмици се чуваха най-различни неща за стачка на

...
През последните седмици се чуваха най-различни неща за стачка на
Коментари Харесай

Ще засегне ли стачката в Холивуд втория сезон на Домът на дракона

През последните седмици се чуваха най-различни неща за стачка на сценаристите в Холивуд, само че нищо не се случваше допреди няколко дни.
 Сценаристи в Холивуд на стачка - какво желаят и по какъв начин прекъсването на работата ще се отрази на филмите и сериалите
Какво се случва в Холивуд и за какво има стачка

Какво желаят сценаристите и по какъв начин прекъсването на работата ще се отрази на филмите и сериалите

Тогава Гилдията на сценаристите в Америка реши да стачкува, искайки по-добро възнаграждение. За последно сходна стачка имаше преди 15 години, когато Холивуд безусловно спря работа за цели 100 дни.

Към момента не е ясно какъв брой време ще продължи митинга на сценаристите, само че той към този момент директно засегна вечерните шоута, които стопираха лъчение. Ако работата не бъде възобновена скоро, то наранени сигурно ще бъдат и значително филми и сериали.

Едно от терзанията на почитателите на Game of Thrones е дали работата по втория сезон на  " Домът на дракона " (House of the Dragon) също ще пострада. И тук късият отговор е не.

Източници на Variety, близки до продукцията, настояват, че сюжетът за сезона е изцяло приключен от известно време. Което значи, че фотосите, които започнаха на 11 април, няма да бъдат наранени от стачката.
 Защо втори сезон на
Защо втори сезон на " Домът на дракона " ще бъде по-кратък

Какъв е панът на HBO

Към момента обаче не е ясно по какъв начин HBO ще действа, в случай че в процеса на работа се наложат пренаписвания и промени в сюжета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР