През последните седмици имаше няколко интересни новини около американския производител

...
През последните седмици имаше няколко интересни новини около американския производител
Коментари Харесай

Какво ново около Tesla: По-високи цени и Cybertruck с делими външни огледала

През последните седмици имаше няколко забавни вести към американския производител на електрически автомобили Tesla. По-важната от тях е обвързвана с настоящата бизнес обстановка на портфолиото и записаното нарастване в цените на някои от специфичните модификации.

Проверка на Reuters сочи, че цените на Model X Long Range и Model S Long Range са увеличени с по 5000 щатски $, като новите етикети сочат надлежно 104 990 и 94 990 $.

На базата на информация на формалния уебсайт на Tesla, от организацията регистрират нарастване в цените и на Model Y Long Range и Model 3 Standard Range Plus- с по 2000 щатски $ до надлежно 56 990 и 43 990 щатски $.

Друга забавна, само че занапред идна без съответен период за реализация, вест е обвързвана с пикапа Cybertruck, който неотдавна беше и за най-рано през идната година.

Новината към Cybertruck е обвързвана с неговите външни огледала. По време на си той дебютира без странични огледала, а от шпионско видео от тестванията на прототипи на електрическия автомобил се вижда, че той ще има.

В характерен жанр, Илон Мъск употребява профила си в Twitter, с цел да разгласи, че страничните огледала са наложителни съгласно закона, само че с помощта на дизайна си, те ще бъдат лесни за разглобяване от страна на притежателя на автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР