През последните седмици фалшив профил във фейсбук заля врачанските групи

...
През последните седмици фалшив профил във фейсбук заля врачанските групи
Коментари Харесай

Какво се крие зад самоубийствените набези на Момчил Младенов и Краси Богданов във Враца?

През последните седмици подправен профил във фейсбук заля врачанските групи с провокативни и обидни карикатури на кмета Калин Каменов. 
Дори за мнозина създателят да е неизвестен, осведомените с политическите процеси в града са наясно кой е поръчителят на тази офанзива.
За да отхвърли подозренията, преднамерено или от нелепост, неуспелият претендент за кмет и някогашен общински консултант Момчил Младенов разгласява в персоналния си профил фотография, на която се вижда детската количка на сина на кмета с следващо неуместно обвиняване. Абсолютно същото изображение е употребявал и дизайнерът, който прави шаржовете. Очевидно работят в цялостен синхрон.
Дали тези похвати оказват помощ на някогашния депутат Красимир Богданов и листата на Вътрешна македонска революционна организация е противоречиво. Но сигурно са израз на тотално изтощение и липса на въображение. А и намесата на деца в акцията е последна форма на политическа и етична неплатежоспособност. По-неприемлива даже от онзиденшното изказване на същите господа, че кметът е в болница, направено на техен партиен конгрес в Мраморен.
Голямата цел обаче е друга.
Хората зад Богданов и Младенов желаят да обиден имиджа на кмета, с цел да може някой различен да нападна мандат 2027-2031 с по-реален късмет. За това и във всичките си изявления бленуват балотаж. Това ще бъде единствения измерител за триумф на акцията им. 
Втори тур обаче само може да донесе седмица популярност за незабележимия претендент на Политическа партия, който цяла акция  удобно се е скрил зад самоубийствените нападения на дуета Младенов-Богданов. Него врачани ще го запомним единствено със замисления взор от десетки билбордове из целия град. И удобната втора позиция, която ще му обезпечи място в Общинския съвет.
Ако има нещо по-сигурно от успеха на първи тур за Каменов, то това е, че Враца в никакъв случай няма да избере кмет от кликата на Политическа партия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР