През последните няколко седмици усилено се говори за връзката на

...
През последните няколко седмици усилено се говори за връзката на
Коментари Харесай

Никол Шерцингер, Том Евънс и изгони ли певицата приятеля си от X-factor

През последните няколко седмици интензивно се приказва за връзката на Никол Шерцингер с някогашния ръгбист Том Евънс.

Той разяснява, че доста му харесва концепцията да се виждат като двойка, само че на този стадий тя е по-скоро невъзможна, тъй като цялото му внимание е ориентирано върху присъединяване му с неговата група в предаването X Factor, в което Шерцингер е жури.

Е, явно Том към този момент разполага с цялото време на света да се посвети на хипотетичната връзка с певицата, защото Никол не се поколеба да му бие шута от музикалното предаване.

Тя гласоподава против групата Try Star, в която Том Евънс взе участие и по този метод приключи присъединяване на момчетата в шоуто.

Според доста английски медии, измежду които и Daily Mail, Никол Шерцингер е взела това решение, с цел да избави връзката си със спортиста. Изданието се базира на неизвестен източник, който твърди, че Никол в действителност харесва Том и не желае връзките им да провокират смешки по техен адрес. Въпреки това отстраняването на момчетата от музикалното предаване се дължи и на обстоятелството, че при последната им изява групата с показа доста зле.

Mirror написа, че след фотосите на X Factor Никол и Том са се видели в нощен клуб в Лондон. Въпреки че не са отишли дружно, са прекарали няколко часа там. Как и защо са си говорили, единствено можем да гадаем. Само можем да допускаме и какви са точните подбуди, предиздвикали певицата да изгони приятеля си от предаването. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР