През последните няколко седмици чухме и видяхме доста новини и

...
През последните няколко седмици чухме и видяхме доста новини и
Коментари Харесай

Как ще бъде променен джойстикът на PlayStation 5

През последните няколко седмици чухме и видяхме много вести и клюки към PlayStation 5, който ще се появи малко преди идната Коледа.
 Microsoft, Sony, Project Scarlett и ще е по-бърз ли новият Xbox от Playstation 5
Новата подпора на Microsoft конкурира PS5 с цена и експедитивност

Новият Xbox ще е съчетаем и със остарели игри

За момента множеството от появилите се данни не са публично доказани от Sony, само че тази седмица в мрежата изплува патент за джойстика на PS5, който носи достоверна информация за това по какъв начин ще наподобяват новите джаджи за ръководство.

На пръв взор новите контролери са съвсем идентични с актуалните Dual Shock 4, само че забавните нововъведения се крият оттатък патентните рисунки.
 Снимка 453657

Наскоро оповестеният от японския патентен офис документ разкрива, че " гъбите " за ръководство ще бъдат смалени и светещата лента ще бъде отстранена, само че не е ясно дали задачата е да се удължи животът на батерията.

Тъч-падът ще остане неизменен, а задните " спусъци " L2/R2 ще бъдат уголемени.

Те ще бъдат снабдени и с нова сензитивност, която ще прави активирането им по-твърдо или по-меко според от играта, която играем.
 Снимка 453656

Вибрацията в джойстиците на PS5 също ще бъде заместена с нова и по-акуратна система, която ще придвижи играчите още по-близо до действието.

Всичко това е ужасно, само че към този момент нямаме никаква гаранция, че всички нововъведения, разказани в патента, ще видят бял свят.
 Sony, PlayStation 4 и коя е най-продаваната подпора в историята
Успешна ли беше конзолата PlayStation 4 за Sony

Коя е най-продаваната подпора в историята

Възможно е Sony да прави още промени в идващите месеци и не е изключено да промени желанията си по отношение на новите контролери безусловно дни преди излизането на конзолата, както беше казусът с PlayStation 3.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР