През последните няколко години слушаме и четем почти ежедневно колко е

...
През последните няколко години слушаме и
четем почти ежедневно колко е
Коментари Харесай

Автопилотът на Tesla: Вторият най-добър ... отзад напред

През последните няколко години слушаме и четем съвсем всекидневно какъв брой е добър автопилотът на американсикя автомобилен производител Tesla. Че той изпълнява основните си функционалности е реалност. Също по този начин са факт и редица случаи, в които той успява да избави колата от възникването на пътен инцидент. Факт обаче също по този начин са и случаите в които той се държи абсолютно неадеквано и заплашва освен лидера и неговите спътници, само че и другите участници в пътното придвижване.

Резултатите от годишната ранглиста на Navigant Research, публикувани от дава много ясна визия за това, кой производител разполага с най-хубавата към момента система за самостоятелно или полуавтономно ръководство. Според информацията на профилирания уебсайт, Tesla заема предпоследното място от общо 20 компании производители и разработчици на системи за самостоятелно ръководство, като отстъпва единствено на Apple.

Като компания с най-хубавата система за автономно ръководство, от Navigant Research посочват притежаваната от колоса Google- Waymo, а в Топ 5 влизат също по този начин GM Cruise, Ford Autonomous Vehicles, Aptiv и Intel-Mobileye.

В ТОП 10 пък откриваме още VW Group, Daimler-Bosch, Baidu, Toyota и Renault-Nissan-Mitsubishi.

От Navigant Research анонсират, че подреждането в класацията на производителите и разработчиците е образувано въз основата на 10 критерия: визионерство; пазарна стратегия; партньори; продуктова стратегия; технологичност; продажби, маркетинг и дистрибуция; благоприятни условия на продукта; качество и надежност на продукта; продуктово портфолио; и устойчивост.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР