През последните няколко години Никола Йокич доказва не само, че

...
През последните няколко години Никола Йокич доказва не само, че
Коментари Харесай

Сръбската звезда, която заряза Nike за сметка на китайци

През последните няколко години Никола Йокич потвърждава освен, че белите могат да скачат, само че и че един сърбин може да бъде определен за най-хубав състезател в NBA.
 Никола Йокич, Денвър Нъгетс, NBA и новината за най-големия договор в историята
Сърбинът, който покори NBA

Никола Йокич ще взима повече пари от всички

Йокич освен стана първенец на NBA, само че и завоюва наградата за най-полезен състезател цели два пъти и то преди още да завоюва най-ценното в Лигата на извънземните - купата.

Въпреки всичките тези триумфи и превъзходството му паркета, а почитателите в Америка към момента отхвърлят да го наредят измежду най-хубавите в тази игра като цяло. Нещо, което доста припомня на един негов съотечественик - Новак Джокович.
 Снимка 647010

През последните осем години Никола Йокич имаше подписан договор с Nike и носеше техните обувки по време на мачове, само че това ще се промени. Сърбинът е решил да размени спортния колос, само че не с някой от конкурените като adidas или Puma да вземем за пример.

OFFICIAL: Reigning Finals MVP Nikola Jokic has signed a multi-year signature shoe deal with 361.

The Joker will become a leading global face of the Chinese brand.
— Nick DePaula (@NickDePaula)
Йокич е новото лице на китайския бранд 361 Degrees. Това стана ясно откакто в мача против Торонто Раптърс баскетболистът излезе на паркета с модела Big3 Future CQT на 361, а не с Nike.

Журналистът Ник ДеПаула удостовери в X (преди Twitter), че Никола Йокич е подписал контракт с китайския бранд за няколко години и по този метод се причислява към съотборника си Арън Гордън, който също е тяхно лице, написа Complex.
 Новак Джокович и Никола Йокич потвърждават, че в спорта няма невъзможни неща
Двама сърби против целия свят

Дами и господа, Новак Джокович и Никола Йокич

Към момента не са известни елементи към контракта на сърбина, само че множеството мнения в обществените мрежи са позитивни, тъй като хората считат, че Nike не са създали нищо по-специално за Никола Йокич през последните години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР