През последните няколко години Дуейн Джонсън показва, че няма намерение

...
През последните няколко години Дуейн Джонсън показва, че няма намерение
Коментари Харесай

Когато Дуейн Джонсън се шегува със себе си

През последните няколко години Дуейн Джонсън демонстрира, че няма желание да разчита единствено на парите, които изкарва от функциите си в киното.
 Дуейн Джонсън, ZOA енергийната напитка, която Скалата пуска
Поредният бизнес ход от Скалата

Чиста сила за тялото

Освен това, той има лична продуцентска компания - Seven Bucks Productions, а и няколко сполучливи бизнеса, измежду които текилата му Teremana и енергийната напитка ZOA.

И несъмнено, не се постанова да наема известни артисти да ги популяризират, тъй като той самият прави тази работа съвършено. Последната реклама на ZOA пък е точния образец.

В обществените мрежи Дуейн Джонсън пусна видео, което е със занимателен темперамент и в което го виждаме в разнообразни функции.

И в случай че Red Bull дава крила, то ZOA може да ти даде сила да свършиш всичко планувано. Така въздушната йога не е проблем, многото задания, с които една майка би трябвало да се оправя по едно и също време - също.

В рекламата виждаме по какъв начин единствено след глътка от енергийната напитка човек се трансформира в Дуейн Джонсън и може да се оправи с всичко.

На този декор звучи песента на Latto " Big Energy ", a мотото е BDE (Big Dwayne Energy), което е забавна заигравка с истинската фраза, където буквата D е първата буква за нещо напълно друго.
 Дуейн Джонсън става шеф в TKO (WWE и UFC), а Netlifx стартира да излъчва кеча
Изненадващият ход на Дуейн Джонсън

Големи промени и вести за WWE

Кулминацията на рекламата и хумора идва в самия край, когато виждаме Дуейн Джонсън облечен тъкмо като от една негова доста известна фотография с банан отреди години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР