През последните няколко часа редица потребители в различни страни твърдят,

...
През последните няколко часа редица потребители в различни страни твърдят,
Коментари Харесай

Внимавайте: Голям проблем споходи потребителите на Facebook! 

През последните няколко часа редица консуматори в разнообразни страни настояват, че са изпратили покана за другарство във Фейсбук единствено с отваряне на профил на някого, без в действителност да са пуснали такава покана. Информацията към момента не е доказана от Meta, само че виждаме сходни недоволства и от профили на българи. 

Ако имате навика да дебнете хора във Фейсбук, това е много неприятен миг, а някои даже се майтапят, че най-сетне обществената мрежа има опцията да виждаш кой ти е гледал профила. Според доста отчети от недоволни консуматори в обществените медии, Фейсбук изпраща непреднамерени предложения за другарство на други консуматори единствено като преглежда профилите им.

Не е ясно каква е повода за грешката, само че тя към момента не се демонстрира на уеб страницата на Meta за отчети за неточности в платформата. Ще ви държим в течение за всички промени, само че към този момент най-безопасният ви ход е да не щракате върху профили, които към момента не са в листата ви с другари, съобщи порталът businessnovinite.bg.

Срещали ли сте грешката?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР