През последните години във Варна бяха извършени много инвестиции, чиято

...
През последните години във Варна бяха извършени много инвестиции, чиято
Коментари Харесай

Министър Красен Кралев: Нека да гласуваме така, че да не върнем времето назад!

 През последните години във Варна бяха осъществени доста вложения, чиято стойност надминава 1 милиард лв., които трансформираха напълно образа на града.

Знам, че на болшинството от варненци това им харесва и аз ще се съобразя с тяхното мнение. Подкрепих претендента, за който знам, че работи за нашия град. Това разяснява министърът на младежта и спорта Красен Кралев, който гласоподава на локалните избори във Варна и упражни своя избор в Професионалната гимназия по туризъм " Проф. доктор Асен Златаров ", съобщи кореспондент на Varna24.bg .

" Дойдох да гласоподавам рано сутринта, тъй като желая да дам образец и да приканва моите съграждани също да упражнят демократичното си правото на глас. Всеки глас има значение. Изборът ни в 43-тата седмица на тази година дефинира развиването на Варна в идващите 4 години. Сигурен съм, че всеки, който обича Варна, ще направи верния избор през днешния ден. Вярвам в мъдростта на варненци ", посочи още Красен Кралев и прикани: " Нека да гласуваме по този начин, че да не върнем времето обратно! ".

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР